Digital Redovisning

Effektivisera och digitalisera bokföringen med smarta system som förenklar ditt företagande.

Digital redovisning för smartare & enklare företagande.

Vi på Revizz älskar digital redovisning! Vi vill att det ska bli enklare för dig som företagare att ha koll på ekonomin och öka nyttan med redovisningen, så att du kan växa och fatta rätt beslut i din verksamhet.

Margaretas Bröd & Bakverk hjälper vi med digital redovisning.

Digital redovisning betyder inte bara att vi hanterar ditt underlag digitalt, utan vi använder också digitala verktyg som gör arbetsmomenten effektivare och smidigare för dig som kund.

Det kan exempelvis handla om att pricka av inbetalningar mot skickade kundfakturor, utbetalning av leverantörsfakturor, utbetalning av löner och hantering av utläggsrapporter. Uppgifter som självklart kan skötas manuellt, men som blir så mycket effektivare med hjälp av digitala verktyg.

Vi arbetar i Fortnox där flödet automatiseras så att du i princip bara behöver göra några få attesteringar per månad. Eftersom allt är kopplat till Fortnox behöver du inte ens mejla in underlag.

Förutom rena redovisningstjänster digitaliserar vi även redovisning av skattedeklarationer, moms och arbetsgivaravgifter, betalningar till skattekontot, bokslutpärmar, rapporter etc. Allt för att du som kund ska få en så smart och effektiv ekonomihantering som möjligt.

Fördelarna med digital redovisning.

Full koll på redovisningen

All bokföring samlad på ett och samma ställe, utan risk för borttappade papper eller mejl.

Effektivare processer

Många manuella åtgärder tar tid och med en automatiserad process kan du smidigt effektivisera ekonomihanteringen med program som exempelvis läser av fakturor åt dig.

Kostnadseffektivt

Tid är som bekant pengar. När du låter oss sköta din redovisning digitalt kan du istället lägga tiden på att utveckla din verksamhet.

Margaretas Bröd & Bakverk hjälper vi med digital redovisning.

Har du frågor kring företagande och ekonomi? Läs mer om vår tjänst Kvalificerad Rådgivning där vi hjälper dig som företagare att växla upp och öka lönsamheten i företaget!

“Revizz är insatta i småbolags-verksamheters svårigheter därav har dom varit ett bra bollplank i vår expansion.”

– Johan, Margaretas Bröd & Bakverk

Vill du veta mer? Let's talk!

info@revizz.se
031-388 44 00

Banehagsliden 5, 414 51 Göteborg