Om Revizz

Din partner för smartare redovisning.

Revizz är en digital redovisningsbyrå i Göteborg som bildades 2008 av Rikard Holmgren. Runt 2013 började vi fokusera på det digitala med hjälp av ekonomisystemet Fortnox och mobilbaserad redovisning. Och sedan dess har vi inte släppt taget om det digitala.

Sedan 2017 är vårt fokus helt digitalt. Vår vision är att öka nyttan av redovisning. Du som kund ska få din rapport och förstå hur du ska använda den som beslutsunderlag vid investeringar, nyanställning, ombildning eller andra viktiga steg i din verksamhet. Det tycker vi är viktigt!

Det finns tre ord som beskriver vad du får i ett samarbete med oss:

Tydlig kommunikation

Ekonomiska är ett helt eget språk som vi översätter åt dig. Vår styrka är att vi kan förklara ekonomiska begrepp och rapporter på ett begripligt sätt. Vi är tydliga och lyfter fram saker som vi vet effektiviserar ditt företagande.

Kunskap

Vi kan det vi säger att vi kan. Med vår långa erfarenhet och kunskap inom digital redovisning och företagsrådgivning hjälper vi dig att jobba smartare.

Effektivitet

Vi jobbar ständigt för att göra ekonomihanteringen i ditt företag smidigare och för att hitta smarta, digitala lösningar som gör att ditt företag kan växa.

Revizz är den digitala redovisningsbyrån för dig som vill framåt. Oavsett om du vill ha hjälp med ombildning av bolaget, få ordning på den löpande bokföringen eller bara få reda på hur du ska göra med utdelningen i år, så finns vi där. Alltid med fokus på att processerna ska vara så effektiva och smidiga som möjligt. Lite smartare redovisning, helt enkelt.

The team

Rikard Holmgren

VD OCH AUKTORISERAD REDOVISNINGSKONSULT

Jag älskar att lösa problem och jobba proaktivt! Rådgivning ligger mig därför extra varmt om hjärtat. Jag kommer gärna med förslag på hur du kan effektivisera och förenkla i stort, men kan också ge råd kring små detaljer som kan göra stor skillnad för din verksamhet.

Camilla Haglind

REDOVISNINGSKONSULT

Jag drivs av att säkerställa rätt förutsättningar som gör våra leveranser förutsägbara. På det viset kan vi ha roligt på jobbet samtidigt att det finns kapacitet för att kontinuerligt bli bättre.  Att tillsammans med kunden rationalisera deras verksamhet är mitt andra intresse. Genom att ett problem försvinner, har både vi och kunden kraft att lösa nästa och sedan nästa utmaning. På det sättet gör vi skillnad på riktigt. DET är spännande!

Lan To

REDOVISNINGSKONSULT

Variationen är det allra bästa med mitt jobb! Jag har ett brett spektrum av kunder inom olika branscher och älskar utmaningen i att sätta mig in i nya verksamheter och lösa kundens problem, oavsett bransch och behov.

Elisabeth Dahlström

REDOVISNINGSKONSULT

Jag älskar digitala utmaningar! För mig är det viktigt att ligga i framkant och hänga med i utvecklingen, så att du som kund ska få smart och effektiv hjälp med ekonomin. Jag började tidigt jobba med digital redovisning och ser hur digitaliseringen har gjort att vi kan underlätta enormt i våra kunders verksamheter.

Mikaela Keijser

LÖNEKONSULT

För mig är det allra viktigaste att ha en tät kommunikation med kunden. Jag ser till att du hela tiden är uppdaterad kring allt som rör lönerna i din verksamhet och ger gärna råd. Allt för att du tryggt ska kunna lämna över lönerna till oss och ägna dig åt det du gör allra bäst.

Vill du veta mer? Let's talk!

info@revizz.se
031-388 44 00

Banehagsliden 5, 414 51 Göteborg