Rådgivning

Kvalificerad ekonomisk rådgivning för företag.

Vi på Revizz är inte bara en digital redovisningsbyrå, utan vi jobbar även med kvalificerad ekonomisk rådgivning för dig som företagare. Proaktiv rådgivning som hjälper dig att fatta rätt beslut i ditt företag, exempelvis vid investeringar eller nyanställningar.

Du kan anlita oss som bollplank när det gäller både små och stora frågor. Kanske handlar det om att byta bolagsform, planering av bokslut eller utdelning eller att det har blivit dags att anställa mer personal.

Avanix hjälper vi med digital redovisning.

Några frågor som våra kunder brukar ställa är till exempel:

· Ska jag starta ett holdingbolag?

· Hur fungerar det med tjänstebil?

· Vilken period ska jag ha som bokslutsmånad?

· Hur ska jag planera inför mitt bokslut?

· Kan jag ta utdelning?

· När ska slutskatten betalas?

Inga frågor är för små, stora eller konstiga. Vi finns här för att tolka dina rapporter och guida dig rätt i företagandet för att du ska få ut mesta möjliga av din verksamhet. Genom proaktiv rådgivning kan vi identifiera problem i din redovisning och därifrån ge förslag på förbättringar. Det kan handla om att se över kostnader, skatter och annat som påverkar dina resultat.

Avanix hjälper vi med digital redovisning.

“Revizz tar hand om en kvalificerade redovisningsarbetet, bokslut, deklaration, mm. Vår relation är personlig och vi känner en stor tillit till deras kompetenser.”

– Stafan Olsson, Avanix

Vill du veta mer? Let's talk!

info@revizz.se
031-388 44 00

Banehagsliden 5, 414 51 Göteborg